7 ماده غذایی مناسب برای بیماران دیابتی در فصل پاییز

به گزارش پرسینا بلاگ، با تغییر فصل و شروع پاییز، مبتلایان به دیابت باید فهرست جدیدی از غذاها را به رژیم خود اضافه نمایند؛ زیرا این کار می تواند به بهبود کتترل قند خون در آنها یاری کند.

7 ماده غذایی مناسب برای بیماران دیابتی در فصل پاییز

به گزارش خبرنگاران، از آنجا که پاییز، همراه با کوتاه شدن طول روز و سردتر شدن هوا همراه است، مسلما فعالیت بدنی مبتلایان به دیابت در این فصل کمتر شده و ذائقه غذایی آنها تغییر می نماید. در واقع تغییر آب و هوا می تواند دیابتی ها را از یک رژیم غذایی سالم دور کند. از این رو متخصصان تاکید دارند که این بیماران در پاییز حتما بعضی گزینه های غذایی را مصرف نمایند.

هفت ماده غذایی که مبتلایان به دیابت می توانند در رژیم غذایی پاییز خود استفاده نمایند شامل موارد زیر است:

- سیب: سیب از جمله میوه ها و منابع غنی فیبر است که به دلیل داشتن پکتین و داشتن شاخص گلیسمی پایین تر نسبت به سایر میوه ها، یک میان وعده مناسب بویژه در مبتلایان به دیابت به شمار می رود. مصرف روزانه سیب به اندازه یک تا چهار واحد سیب میانه در عموم افراد و بویژه مبتلایان به دیابت توصیه می گردد.

- سیب زمینی شیرین: یک سیب زمینی شیرین که در اجاق کبابی شده 30 درصد کمتر از سیب زمینی معمولی قندخون را افزایش می دهد؛ زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی هایی است که 40 درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب کاهش کلسترول و کندی هضم غذا می شوند. ضمناً سیب زمینی شیرین غنی از کاروتنوئید و رنگ دانه های زرد و نارنجی است که به ارگانیسم ها اجازه عکس العمل در برابر انسولین را می دهد. سیب زمینی شیرین بعلاوه غنی از اسید کوروژنیک است. این ترکیب گیاهی طبیعی می تواند به کاهش مقاومت در برابر انسولین یاری کند.

- جوی دو سر: مصرف جوی دو سر باعث می گردد بین آنزیم های هضم نماینده در معده و مولکول های آمیدون (نشاسته) غذا، یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می شوند.

- دانه کدو تنبل: منبع خوبی از چربی های سالم، فیبر و کربوهیدرات است. مصرف روزانه 5 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری از این دانه منجر به تنظیم موثر قند خون در افراد دیابتی می گردد.

- هویج: هویج یکی از منابع طبیعی غنی از بتاکاروتن است که می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش داده و قند خون را تنظیم کند.

- دارچین: کارشناسان انجمن دیابت آمریکا اعلام نموده اند که مصرف روزانه یک تا شش گرم دارچین به وسیله مبتلایان به دیابت نوع2، علاوه بر این که منجر به کاهش گلوکز ناشتا می گردد، تاثیر زیادی در کاهش تری گلیسیرید، کلسترول بد یا ال دی ال و کلسترول تام دارد.

- کلم بروکسل: این سبزی کم قند در پاییز و زمستان بسیار در دسترس است و می تواند یک انتخاب هوشمند برای ثبات سطح قندخون در افراد دیابتی باشد. دو فنجان کلم بروکسل حاوی مقادیر کافی از پروتئین بدون چربی و فیبر است. ضمناً رژیم غذایی سرشار از گیاهانی مانند کلم و کاهو می تواند خطر ابتلا به این دیابت را تا 14 درصد کاهش دهد.

  • خوراکی های طبیعی که برای رقیق کردن خون پیشنهاد می گردد
  • اگر آهن بدنتان کم است این خوراکی ها را بخورید
  • مصرف این مواد غذایی التهاب معده را کاهش می دهد
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 26 شهریور 1402 بروزرسانی: 26 شهریور 1402 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 8294

به "7 ماده غذایی مناسب برای بیماران دیابتی در فصل پاییز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 ماده غذایی مناسب برای بیماران دیابتی در فصل پاییز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید